Ką Biblija sako vaikams

Ko Dievas tikisi iš manęs (vaiko)?

Dievas nori, kad tiek jauni, tiek ir seni paklustų Jo įsakymams. Tačiau vaikams jis nubrėžia svarbiausią darbą - gerbti ir klausyti savo tėvų, nes tai mus moko gerbti Dievą ir Jam paklusti. Turime suprasti, jog mums išaugus vistiek visuomet turėsime virš savęs valdžią.

Jūs, vaikai, klausykite Viešpatyje savo tėvų, nes tai teisinga. 'Gerbk savo tėvą ir motiną', - tai pirmasis įsakymas su pažadu: 'Kad tau gerai sektųsi ir ilgai gyventum žemėje'. Ef 6,1-3

Gerbk savo tėvą ir motiną, kad ilgai gyventum žemėje, kurią Viešpats Dievas tau duoda. Iš 20,12

Prisimink savo Kūrėją jaunystėje, nelauk, kol ateis piktos dienos ir metai, apie kuriuos sakysi: 'Man jie nepatinka'. Mok 12,1

Mano sūnau, klausyk tėvo pamokymų ir neatmesk motinos nurodymų. Tai bus puošnus vainikas tavo galvai ir papuošalas tavo kaklui. Pat 1,8-9

Jūs, vaikai, visuose dalykuose klausykite savo tėvų, nes tai patinka Viešpačiui. Kol 3,20

Klausyk savo tėvo ir nepaniekink savo motinos, kai ji pasensta. Pat 23,22

Ateikite, vaikai, ir klausykite manęs: pamokysiu jus Viešpaties baimės. Ps 34,11

Dabar, vaikai, klausykite manęs. Palaiminti, kurie eina mano keliais. Klausykite pamokymų ir būkite išmintingi, neatmeskite jų. Pat 8,32-33

Jau vaiką galima pažinti iš jo poelgių, ar jo darbai bus tyri ir teisingi. Pat 20,11

Vaikeliai, saugokitės stabų! 1 Jn 5,21

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

• Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

'Vienas žmogus iškėlė didelę puotą ir pakvietė daug svečių. Atėjus puotos metui, jis pasiuntė tarną pranešti pakviestiesiems: 'Ateikite, jau viskas surengta'.

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“