Archyvas pagal mėnesius

Maldos poreikiai Šiandien su bažnyčios vyresniaisiais kalbėjomės ir meldėmės už mūsų ir kitas bažnyčias, už dvasinę situaciją Lietuvoje.
Dvasinių dovanų atpažinimo testai Jei suprantate angliškai - galite pabandyti šiuos testus ir gauti įžvalgų apie savo dvasines dovanas :)
Arbūzų šventė Po pamaldų bus kasmetinė "arbūzų šventė", kurios metu švęsime naujų mokslo metų pradžią ir valgysim arbūzus. Visi esate kviečiame, o ypač - moksleiviai ir studentai!
Lyderystės seminaras „Kas esu Kristuje“ Vilniaus „Malonės“ baptistų bažnyčia ir Barnabas International Ministries kviečia jus į lyderystės seminarą „Kas esu Kristuje“, kuris vyks Verkių g. 22, Vilnius
Pamokslaus Jon Sevall Šį sekmadienį mūsų pamaldų metu (Verkių 22) pamokslaus Jon Sevall.
Netikęs teisingumas Stambus teisėtvarkos pareigūnas gatvėje mašina patrenkia du pėsčiuosius. Teisme skelbiamas nuosprendis pėstiesiems: -Piliečiui, kuris galva pramušė priekinį automobilio stiklą, skiriama 5 metų laisvės atėmimo bausmė. O tam, kuris po susidūrimo nulėkė į krūmus, skiriami 7 metai už bandymą pasprukti iš nusikaltimo vietos.  
Teisingumas triumfavo Vienas advokatas dalyvavo labai sunkioje teismo byloje, susijusioje su verslu. Jo klientas tą dieną, kai teisėjas turėjo paskelbti sprendimą, buvo išvykęs iš miesto. Taigi, teisėjo sprendimą išklausęs advokatas iškart pasiuntė savo klientui telegramą: „Teisingumas triumfavo!“ Klientas iškart jam atrašė: „Kuo skubiau paduok apeliaciją!“  
Anekdotas: Vakarienė Du teisininkai atėjo į kavinę ir užsisakė gėrimus. Tuomet iš portfelių išsitraukė savo sumuštinius ir pradėjo juos valgyti. Tai pamatęs, kavinės savininkas supyko, priėjo prie jų ir sako: „Atsiprašau, bet čia negalima valgyti savo sumuštinius!“ Teisininkai gūžtelėjo pečiais ir susikeitė savo sumuštiniais.  
10 geriausių nemokamų antivirusinių programų windows - 2012 metais 1. Avast! Free Antivirus 2. Panda Cloud Antivirus 3. Microsoft Security Essentials

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

'Kas iš jūsų, turėdamas šimtą avių ir vienai nuklydus, nepalieka dykumoje devyniasdešimt devynių ir neieško pražuvusios, kol suranda?

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“