Archyvas pagal mėnesius

Internetinis evangelizavimas kartu su Jesus.net Šiuo metu po truputį pradeda spartėti pasiruošimo darbai internetinio evangelizavimo kartu su Jesus.net tarnystė Lietuvoje. Jau tuoj paskelbsime savo pirmąjį naujienlaiškį - tad paskubėkite užsiregistruoti žemiau pateiktoje formoje, kad jį gautumėte. Robertas #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ Užsisakykite naujienlaiškį apie evangelizavimą internetu kartu su Jesus.net * būtini laukeliai El. pašto adresas * Vardas Pavardė
Jaunimo pamaldos Šį sekmadienį pamaldos bus kiek kitokios, nes jas pilnai praves bažnyčios jaunimas. Bus labai smagu! Ateikite!
Vyrų maldos vakarienė Šį trečiadienį 18.00 visus vyrus kviečiame į neeilinę vyrų maldos vakarienę, kuri vyks Verkių g. 22. Vakarienė suneštinė - atsineškite ko nors bendram stalui. Lauksime jūsų!
Draugystės sekmadienis Šį paskutinį šios vasaros sekmadienį bus draugystės sekmadienis - kviečiame pasikviesti draugų ir atsinešti ko nors bendram stalui. Kviečiami visi!
Discovery klubas Šį penktadienį įvyks pirmasis "Discovery" klubo susitikimas. Jame galėsite susitikti su stovyklautojais ir vadovais iš Discovery stovyklos. Giedosime, žaisime, žiūrėsime pantomimas, klausysimės iš Dievo žodžio. Susitikimas atviras visiems - todėl ateikite su draugais!
Deep cries out - video
Revelation song - video
10'000 reasons - video
Oceans - video
Pėdos smėlyje Žmogus danguje stovi šalia  Jėzaus ir mato savo gyvenimo pėdas smėlyje. Šalia savo pėdų mato Jėzaus, kuris jį visada lydėjo, pėdas. Tačiau tam tikrais momentais, kada žmogui būdavo sunku, jis mato tik vienas pėdas. Žmogus paklausė Jėzaus: „Kodėl tais sunkiais mano gyvenimo momentais, pilnais nevilties, baimės, kančios, beprasmybės, mane palikdavai, nes matau tik vienas pėdas?“ Jėzus atsakė: „Tai ne tavo pėdos. Kai tau buvo sunku, aš paėmiau tave ant rankų ir nešiau, ir tuomet matai tik mano pėdas. Tik tu nesiglaudei prie manęs, o blaškeisi ir stengeisi ištrūkti. Būtum glaudęsis – būtum atradęs ir paguodą, ir ramybę, ir savo kančių prasmę.“  

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Aš tikiu Kristų taip, kaip tikiu, kad saulė patekėjo - ne tik todėl, kad ją matau, bet kad jos dėka galiu matyti visa kita.

— C.S. Lewis

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“