Archyvas pagal mėnesius

Santuokos kursas Kursas atšaukiamas, nes niekas neužsiregistravo! Pradedant nuo spalio 11 d. kiekvieną ketvirtadienį Verkių g. 22 darysime nemokamą santuokos video kursą poroms, kuris vadinasi „Kaip sukurti sveikus, ilgalaikius santykius“ (Nicky ir Silla Lee). Tai 7 dalių mokymo kursas sutuoktiniams, skirtas poros santykiams stiprinti.
Atnaujinau Biblijos eilučių siuntimą! Nuo rugsėjo 28 d. iki spalio 3 d. nesiunčiau SMS su Biblijos eilutėmis, nes nusprendžiau pilnai pakeisti programinę įrangą. Anksčiau naudojau savo rašytus Perl skripus,kurie naudojo Device::Gsm biblioteką. Viskas veikė jau ne vienerius metus, bet sistema buvo nestabili, neleido siųsti lietuviškų rašmenų. Siuntimui naudojau telefoną, kas irgi nėra labai patikima. Dabar Biblijos eilučių siuntimą atnaujinau su nauja programine įranga - modifikuotu kalkun + gammu-smsd + gsm modemas. Tikiuosi, kad greitai sistemą pilnai sutvarkysiu kad ji veiktų stabiliai ir kad Biblijos eilutes gausime kasdien panašiu laiku...
Video pamokslas Šį sekmadienį turėsime progą pasižiūrėti puikų pamokslą iš 2011 metų Pasaulinės lyderystės konferencijos. Pamokslaus Styvenas Furtikas, pamokslo pavadinimas „Drąsus tikėjimas“.

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Dieve, tu sukūrei mus dėl Savęs, ir mūsų širdis bus nerami tol, kol atras atilsį Tavyje.

— Augustinas

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“