Archyvas pagal mėnesius

Pamokslaus Albertas Latužis Šį sekmadienį mūsų pamaldose iš Dievo žodžio pamokslaus LEBBS Baptistų ir anabaptistų istorijos tyrimo centro vadovas, Ylakių baptistų bendruomenės pastorius Albertas Latužis. Pamokslo tema - „užsidegusios širdys“ Lauksime jūsų!
Pamokslaus Liutauras Zacharka Šį sekmadienį pirmą kartą mūsų bendruomenėje pamokslaus misionierius-pamokslininkas Kaišiadorių baptistų bažnyčioje, Lietuvos kalėjimų kapelionų asociacijos kapelionas brolis Liutauras Zacharka. Visus kviečiame!
Pamokslaus Bruce Sloan Šį sekmadienį mūsų bendruomenėje viešės ir Bibliją pamokslaus Vilniaus tarptautinės bažnyčios (International Church of Vilnius) laikinasis (pavaduojantis) pastorius Bruce Sloan (JAV). Bruce yra išėjęs į pensiją Pietų Baptistų konvencijos pastorius, pastoriumi tarnavęs virš 40 metų. Pastoriumi jis yra tarnavęs ir užsienyje - Tokijuje, Limoje. Jis mėgsta staliaus darbus, rinkti senas knygas ir pasakoti senas istorijas iš JAV pietų. Jo žmona Angela yra profesionali muzikantė ir licencijuota psichoterapeutė. Ji mėgsta mokyti Biblijos istorijas, plaukioti ir leisti laiką su savo 3 anūkais.
Skamba skamba kankliai 2013 Šią savaitę, gegužės 23-26 dienomis Vilniuje vyks jau 41-as tarptautinis folkloro festivalis „Skamba skamba kankliai“.

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

'Dangaus karalystė yra kaip garstyčios grūdelis, kurį žmogus ėmė ir pasėjo savo dirvoje.

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“