Archyvas pagal mėnesius

Pamaldos - pamokslaus Steven Davis Šį sekmadienį pamokslaus pastorius Steve Davis. Po pamokslo kviečiame pasilikti pabendravimui prie kavos/arbatos. Lauksime jūsų!
Stovyklos Discovery 2016 datos Gal kam bus naudinga žinoti, kad kitais metais Discovery stovykla vyks šiomis dienomis: 1 pamaina (jaunesniųjų): 2016-06-17..23 2 pamaina (vyresniųjų): 2016-06-25..07-02 Jau prasidėjo registracija į šią stovyklą - https://www.discoverycamp.lt/
Pamokslaus Kęstutis Kulakauskas Šį sekmadienį mūsų pamaldų metu (Verkių 22) pamokslaus misionierius Ukmergėje Kęstas Kulakauskas. Kęstutis su žmona Jolanta augina 6 vaikus. Ukmergėje Kęstutis tarnauja kaip baptistų bažnyčios pastorius ir kartu misionierius - skelbia gerąją žinią apie išgelbėjimą Jėzuje visiems Ukmergės ir rajono žmonėms.
Pamokslaus John Ackatz Šį sekmadienį pamokslaus „Faith Community church“ bažnyčios jaunimo pastorius John Ackatz. Bus pamaldose ir daug svečių iš JAV, kurie su mumis darbavosi "Discovery" stovykloje. Visi kviečiami!
Dvi naujienos Sveiki, Ačiū, kad užsisakėte mūsų naujienas! Turime jums džiugią žinią - jau pradėjome registraciją į krikščionišką stovyklą „Discovery 2016“. Kviečiame registruotis internetu:
Discovery 2016 - jau prasidėjo registracija į stovyklą! Sveiki, Ačiū, kad užsisakėte mūsų naujienas! Turime jums džiugią žinią - jau pradėjome registraciją į krikščionišką stovyklą „Discovery 2016“. Kviečiame registruotis internetu:
Žmogaus ir Dievo istorija paveiksliukuose Nuotaikinga istorija rimta tema...

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Taigi kiekvienas, kuris klauso šitų mano žodžių ir juos vykdo, panašus į išmintingą žmogų, pasistačiusį savo namą ant uolos.

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“