Archyvas pagal mėnesius

Maldos susirinkimas Verkių g. 22 vyks maldos susirinkimas. Daugiau informacijos apie šį susirinkimą teiraukitės pas pastorių Steve. Kviečiame visus sudalyvauti, ypač bažnyčios narius!
Pamaldos kartu su stovyklos komanda iš JAV Šį sekmadienį pamaldose dalyvaus stovyklos „Discovery“ komanda iš JAV. Pamokslaus John Ackatz, jaunimo pastorius iš Faith Community Church, Wisconsin.
Šlovinimo ir liudijimų vakaras Šį vakarą kviečiame susirinkti visus dalyvavusius šiais bei ankstesniais metais „Discovery“ stovykloje ir pasidalinti savo liudijimais bei dalyvauti šlovinime. Bus ir amerikiečių komanda. Susirinkimas vyks Verkių 22.
Bendravimo susitikimas Kviečiame visus „Discovery“ stovyklos dalyvius į bendravimo susitikimą su amerikiečiais ir lietuviais vadovais Vilniaus Akropolio PPC. Čiuošime ant ledo, žaisime boulingą. Susitinkame 13.00 prie įėjimo į čiuožyklą.

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Kai kas nors tave pakvies į vestuves, nesėsk pirmoje vietoje, kad kartais nebūtų pakviesta garbingesnio už tave, ir atėjęs tas, kuris tave ir jį pakvietė, netartų tau: 'Užleisk jam vietą!'

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“