Archyvas pagal mėnesius

21 puikus teminis skyrius Biblijoje  
Geriausios iš geriausių nemokamos programos Geriausios nemokamos ir atvirojo kodo kompiuterio programos. Siūskitės ir naudokitės už dyką!
Draugystės sekmadienis ir Gideonų pristatymas Šį sekmadienį išgirsime pristatymą apie brolių Gideonų tarnystę. Taip pat tai draugystės sekmadienis - kviečiame atsivesti draugus ir atsinešti ko nors bendram pietų stalui.
Mūsų bažnyčios Android programėlė Noriu pristatyti visiškai unikalų dalyką - mūsų bažnyčios Android programėlė. Ją nemokamai atsisiųsti galite iš Google play:
Anekdotas: gal vaikai sulauks Kalbasi du kunigai. Vienas sako: -girdėjau, kad Vatikane jau kalba apie celibato panaikinimą. Kitas į tai: -gaila, bet mes turbūt to jau nebesulauksime, na nebent mūsų vaikai sulauks.
Anekdotas: pomirtinis gyvenimas Kalbasi du kunigai: - Įdomu, koks tas pomirtinis gyvenimas? - Na, manau, kad labai geras. - Kodėl? - Taigi dar niekas juo nesiskundė...
Anekdotas: Nieko neįmanomo nereikalaujam Teisėjas paskelbia nuosprendį: 25 metai kalėjimo. Nuteistasis: – Jūs ką, man jau 83 metai. – Mes nereikalaujam neįmanomo. Atsėdėsite, kiek galėsite.
Anekdotas: Pagaliau išspręsta byla Jaunas advokatas, perėmęs savo tėvo kontorą, kartą grįžo namo labai pakylėtas. „Tėti, paklausyk, tu nepatikėsi! Aš pagaliau išsprendžiau tą seną Jonaičių bylą!“ „Išsprendei!!!“ suriko jo tėvas. „Tu neapsukrus kvaily! Juk iš tos bylos pajamų mes jau gyvename daugiau nei penkerius metus!“
Anekdotas: Smagiau šaukti Vieną sekmadienį po bažnyčios pamaldų berniukas staiga savo mamai pareiškė: „Mamyte, užaugęs nusprendžiau būti pastoriumi. Vis vien kas sekmadienį turiu eiti į bažnyčią, tad pagalvojau, kad smagiau bus stovėti ten ir šaukti, nei sėdėti čia ir klausytis“.
Anekdotas: Nekaltas – Jūsų problemų priežastis – alkoholis! – Jūs pirmas žmogus, pastoriau, kuris neverčia visos kaltės ant mano pečių!
Anekdotas: Valgyklos – Girdėjau, vedei? – Vedžiau. Nusibodo valgyklos. – O dabar? – Dabar jau patinka.
Anekdotas: Nekultūringas jaunikis Kalbasi dvi draugės: – Tavo jaunikis labai nekultūringas. Kol tu su juo kalbėjaisi, jis nusižiovavo 15 kartų. – Jis nežiovavo, o bandė man atsakyti.
Anekdotas: Testamentas Notarinėje kontoroje pasirašęs testamentą vyras pareiškia: – Pageidaučiau, kad mano laidotuvėse grotų labai geras smuikininkas. – Puiku, pasirūpinsime. O ką, pone, norėtumėte išgirsti?
Anekdotas: Pasaulio rekordas – M..m, taip, jūsų santuokoje yra visas tuzinas problemų, – pasakė pastorius pasitarti atėjusiam bažnyčios lankytojui sportininkui. Sportininkas neryžtingai paklausė: – O koks pasaulio rekordas?
Alfa šį ketvirtadienį 19 val. Sveiki, mieli mūsų naujienlaiškio prenumeratoriai!
Dovydas - platforminis online žaidimas Čia Dovydas dar prieš tapdamas Izraelio karaliumi :)
Pikti paukščiukai (angry birds) - žaidžiame naršyklėje Nieko nereikia instaliuoti - atsidarome puslapį ir žaidžiame. Bet turbūt neveikia su IE...
Žaidimai Biblijinėmis temomis 7 naršykliniai žaidimai Biblijos temomis - klasikiniai NES platformeriai. Mažesniems vaikams gal patiks :)
Ya Hero - Biblija paremtas MMO Gražiai atrodantis naršyklinis žaidimas, bet reikia suprasti angliškai, kad jį žaistum...
Lode Runner - klasikinis NES žaidimas Kas dar nežaidėte - būtinai išbandykite! Žaidžiama naršyklėje.

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

'Su kuo galėčiau palyginti šią kartą? Ji panaši į vaikus, kurie sėdi prekyvietėje ir šaukia savo draugams:

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“