Archyvas pagal mėnesius

Velykiniai sveikinimai jums! Sveiki, mieli mūsų bažnyčios naujienlaiškio prenumeratoriai! Nuoširdžiai jus sveikiname su artėjančiomis Velykomis - Jėzaus Kristaus prisikėlimo paminėjimo švente! Prieš ir per Velykas darome keletą specialių renginių, į kuriuos norime jus pakviesti:
Tegul niekas nepražūna... Malda: tegul niekas nepražūna View more presentations from Robertas Peteraitis.
Paukščių pamoka Paukščių pamoka View more presentations from Robertas Peteraitis.
10 džiaugsmo įsakymų Įsakymai View more presentations from Robertas Peteraitis.
Lyderystės seminarai Vilniaus „Malonės“ baptistų bažnyčia ir Barnabas International Ministries kviečia jus į lyderystės seminarus balandžio 13-14 d. Verkių g. 22, Vilnius
Ar svarbu, kad Lietuvoje žmonės laikytųsi krikščioniškų vertybių? * Taip * Ne * Sunku pasakyti
Kurį Biblijos Naujojo Testamento vertimą jūs naudojate? * Kosto Burbulio * Česlovo Kavaliausko * Algirdo Jurėno * Alfredo Vėliaus * Juozapo Jono Skvirecko
Misija Meksikoje Mūsų bažnyčios narė Jolita tarnauja kaip misionierė Meksikoje. Jolita rašo: Nuvykus tarnauti į Meksiką, Dievas pirmiausiai darė savo darbą mano širdyje. Atrodo žinojau kaip gyventi, kokios mano kaip individo vertybės, žinojau kaip daryti ir ko nedaryti. Ten, turėjau išmokti pereiti gatvę (mat pėsčiųjų perėjų mažai), sustabdyti autobusą (mat labai mažai stotelių ir stabdai juos ties gatvių kampais), ar kad vanduo šildomas dujomis ir reikia mokėti atsukti jas. Kiekvienas maisto pirkimas truko 3val., mat tiek truko perskaityti, kokios tai prekės. Jaučiaus kaip kūdikis, kuriam reikia išmokti vaikščioti, kalbėti, gyventi.
Šokio spektaklis  
Santuoka Vienas iš dalykų, kuriuos Dievas įsteigė po Sukūrimo, buvo vyro ir moters santuoka. Tai nuostabi sąjunga, kurią mes švenčiame atiduodami Dievui garbę.
Santuokos palaiminimo kalba Dievas jūsų santuoką daro neišardomą. „Todėl ką Dievas sujungė, žmogus teneperskiria“ (Mato 19,6). Dievas sujungia jus santuokoje; tai Jo veiksmas, ne jūsų.
Ikisantuokinio konsultavimo anketa Ši anketa padės būsimiems sutuoktiniams apmąstyti įvairias būsimo gyvenimo kartu sritis, kurios potencialiai gali tapti nesutarimų priežastimi.
Santuokos įžadai Žemiau pateiktas galimas santuokos įžadų scenarijus/kalba. Santuokos įžadai  
Priminimas Sveiki, mieli mūsų bažnyčios naujienlaiškio prenumeratoriai!   Noriu jums priminti, jog šiandien yra paskutinė diena pajamų deklaravimui.

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Dangaus karalystė yra kaip dirvoje paslėptas lobis. Atradęs jį, žmogus tai nuslepia; iš to džiaugsmo eina, parduoda visa, ką turi, ir perka tą dirvą.

— Jėzus Kristus

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“