Archyvas pagal mėnesius

HELOVINAS - be manęs! (Kai kas sako 'helovynas', bet kalbos komisija rekomenduoja naudoti žodį 'helovinas') Ieva ir Marius prispaudę nosis stovėjo prie parduotuvės vitrinos. Už stiklo stūksojo bauginančios moliūgų galvos. Ieva staiga prisiminė, kad jai reikia parašyti rašinėlį apie Heloviną (angl. k. Halloween).
The Covenant Players spektaklis Šį sekmadienį pas mus svečiuosis trupė "The Covenant Players". Jie parodys savo spektaklius, kalbančius dvasinėmis temomis. Kviečiame!
Pasišventimo tarnavimas Siemens arenoje Pasišventimo tarnavimo metu maldomis užtarkime 2 dienas truksiantį Vilties festivalį ir visus programos dalyvius: kalbėtojus, muzikantus, sielovadininkus, techninius darbuotojus bei visus savanorius. Šis įžanginis vakaras skirtas sustiprinti ir padrąsinti tarnystei kiekvieną krikščionį. Taip pat melskime, kad Šventoji Dvasia liestų kiekvieno klausytojo širdį.
Pamokslaus Michael Bannon
Vilties festivalis Spalio 29-30 d., Vilniuje, „Siemens“ arenoje, vyks Vilties festivalis, kurį rengia Billy Grahamo evangelistinė asociacija (JAV) kartu su 247-is skirtingų Lietuvos denominacijų bendruomenėmis.
Vilties festivalis- 2 vakaras Šį sekmadienį bus antras Vilties festivalio vakaras. Daugiau informacijos -festivalio pirmojo vakaro aprašyme
Vilties festivalio vaikų šventė Kviečiame vaikučius ir jų tėvelius į spalio 29 d. 11 val. „Siemens“ arenoje, Vilniuje, vyksiančią vaikų šventę – DĖLIONĖ.
Launchy - greitam programų paleidimui Ši nemokama programa leidžia labai greitai surasti ir paleisti programas ant Windows bei kitų operacinių sistemų. Jau kelis metus ją naudoju ir nebegalėčiau be jos :)
Vilties festivalis - šį savaitgalį Mieli Vilniaus „Malonės" baptistų bažnyčios bičiuliai,

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Žemiškoji duona pasotina žmogų tik tuo atveju, kai sykiu su ja jis valgo ir dangaus duoną Kristaus skelbiamos teisybės pavidalu.

— Antanas Maceina

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“