Archyvas pagal mėnesius

Gintauto Tautkaus albumo pristatymas "Lietuvos rytas" pašaipiai pristato G. Tautkaus albumą "Ramybės uostas", šlovinantį Dievą. Čia galite ir paklausyti dainą "Ramybės uostas"
Kodėl Dievas leidžia mums nepaklusti Jam? Klausimas: Kartais atrodo, kad Dievas atsainiai žiūri į žmonių nepaklusnumą Jam, nes nematome, kad Dievas iškart nubaustų žmones už jų blogus darbus...
Anekdotas: Degtukas - Šis degtukas nenori užsidegti! - Kas su juo atsitiko? - Nežinau. Prieš tai gerai užsidegė...
Be smegenų - Kiek ilgai gali žmogus išgyventi be smegenų? - Nežinau. O kiek tau metų?
Abejonės - Ar tau sunku būna apsispręsti ko nori? - Taip ir ne...
Nuostabi idėja - anekdotas - Ką pasakytum, jei tau pasakyčiau, jog turiu nuostabią idėją? - Nieko, nes negaliu kalbėti ir juoktis vienu metu...
Draugystės sekmadienis Šis sekmadienis - tai draugystės sekmadienis, kai ypatingą dėmesį skirsime draugams ir svečiams. Po šlovinimo ir pamokslo draugausime prie pietų stalo. Visi svečiai kviečiami!
Anna Grem atsakymai Gal kartais teko girdėti, apie Billi Grem'o dukters dalyvavimą pokalbių laidoje, kurio pagrindinė tema buvo Rugsėjo 11-osios teroristinis aktas JAV.
Balsuokime prieš homoseksualizmo propagandą mokyklose Online peticija prieš galimą homoseksualizmo propagavimą Lietuvoje. Apsaugokime mūsų vaikus nuo neigiamos homoseksualistų propagandos įtakos jų psichikai.
Ar tiki, kad Dievo valia (Jo kelias) visuomet yra geriausias? * Taip * Ne
Mūsų pasiteisinimai, kodėl pasiduodam pagundai Kiek visokių pasiteisinimų mes galim surasti kai pasiduodame pagundoms vietoj to, kad ištvermingai atlaikytume išbandymą!

Pagalba per Skype

Turite klausimų? Norite pasikalbėti?
Parašykite per 'Skype'!
Jei mėlyname fone parašyta 'I'm online' - reiškia esu prisijungęs.

My status

Artėjantys renginiai

  • Artimiausiu metu renginių nenusimato

Naujienlaiškis

Būkite informuota(s) apie paskutines mūsų bažnyčios naujienas!

Surinktas turinys

Dienos mintis

Visas mūsų išganymas, visa, kas su tuo susiję, yra nulemta vien Kristuje. Todėl ir negalime nė trupučio nukrypti kur kitur. Jei ieškome išganymo, tai jau pats Jėzaus vardas mums sako: išgan

— Jean Calvin

Discovery camp

Būkite informuota(s) apie paauglių stovyklą „Discovery“